Dagen før dagen……

Nala Danica har nu ligget i havn i Santa Cruz på Tenerife i mere end 2 uger. Nu længes vi efter at få vind i sejlene og komme videre.

Tiden er gået med at forberede de næste lange sejladser – først 6-8 dage til Kap Verde og derefter de ca 3 uger til Caribien.

Planlagt afgang fra Santa Cruz, Tenerife og dermed Europa er i morgen – søndag d. 12. november 2017. Destinationen er Mindelo på øen Sao Vicente i øgruppen Kap Verde. Og vi er så klar!

IMG_0711Vi har fulgt vejrmeldingerne tæt de sidste par uger – og nu ser forudsigelser på vindstyrke, vindretning og bølgehøjde fine ud til vores sejlads.

Tiden i havn er gået med at proviantere, få syet de sidste solafskærmninger til cockpit og gummibåd, sikkerhedstjekke, indkøbe diverse til båden, surre ting fast og meget, meget andet.

Midt i forberedelserne røg en af cockpittets siderude og håndtaget forsvandt i vandet. Puha – det var ikke med i planen. Heldigvis kunne en dykker finde håndtaget, og Alexis – en dygtig lokal håndværker – har hurtigt skaffet en ny rude og hjulpet med at sætte den og håndtaget i.

Der har også været tid til hyggeligt samvær med andre både i havnen. Øl og drinks med Nordlys, Xenia og Triton – og middag med Lisbeth, Henrik og Jacob fra Xenia. Det er så godt at have gode folk at dele overvejelser og erfaringer med.

Nala Danica er stuvet med proviant til mange uger. Indkøbene er leveret på havnen, emballage fjernet, mel hældt på dunke og alt placeret i bådens mange stuverum.

I dag kommer en dykker og skift zinkanoder på skruen. Brød er bagt til de første dage, ost og skinke vacuumpakket, net til grøntsager og frugt ophængt, redningsveste tilpasset, tovværk tjekket og tøj vasket. Vi er så klar!

Vi udklarerer nu fra Europa og dermed også fra den nemme adgang til at ringe, smse, maile og google.

Svoger Claus er vores man-on-shore, som vi har kontakt med via sattelittelefon. Claus får melding om vores position, om vejret og besætningen.

Vi er så klar!!

3 tanker om “Dagen før dagen……

 1. Britt

  Kære Annette og Allan
  Vi ønsker jer alt det bedste på turen og vi glæder os til at høre fra jer, når I er i Caribien.
  Så… god vind💨⛵️
  Knus og kram fra os😘😘🤗🤗

  Like

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s