Grenadinerne – Tobago Cays

Godt Nytår til alle.

Lige inden nytår fortsatte Nala Danica videre nordpå fra Grenada til Grenadinerne, som er en række større og mindre øer, der slutter med St Vincent som den nordligste.

EEB00908-E0B0-452C-B625-F862BC2C26AA

Sejlturen var temmelig våd pga voldsomme regnbyger og ret så bumpy pga vind og bølger lige ind forfra. Efter en blæsende overnatning i Chatman Bay på vestsiden af Union Island kunne vi d. 31. december indklarere til Grenadinerene hos costum og immigration i lufthavnen ved Clifton Habour. Derfra var der kun kort sejlads til Tobago Cays, som er en gruppe af små øer, der ligger beskyttet mod Atlanterhavet af koralrev.
Vi nåede at fejre en hyggelig nytårsaften med Henrik, Lisbeth og Henrik fra Xenia, inden de sejlede videre på deres rute.

Nytårsdag sagde vi farvel til gast Holger, som ønskede at forkorte sit ophold i Caribien, da det ikke var, hvad han havde drømt om.

Tobago Cays levede fuldstændig op til vores forventninger om turkisblåt vand, hvide sandstrande, kæmpe havskildpadder, snorkling på koralrev, leguaner, landskildpadder, fugle og fisk i stærke farver. Lokale der meget entreprenant tilbyder alt lige fra friske fisk, t-shirts, barbecue på stranden, mad bragt ud til båden, taxiservices, bananbrød, mm.

Nu ligger Nala Danica for anker ud for Clifton på Union Island. Her kan vi komme af med skrald, købe frisk frugt, grønt og kød, få drikkevand og ellers bare nyde det lille samfund, som i høj grad lever af, at Tobago Cays er et must for langturssejlere, charterbåde og dagturister.

Vores næste milepæl er at være på Martinique d. 20. januar, så vi har god tid til at opleve mere af Grenadinerene på vejen nordpå.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s