Nordligste punkt – Martinique

Nala Danica er nu kommet til Martinique, som er vores nordligste punkt, inden turen går sydover mod ABC-øerne, San Blas, Colon, Panama og Stillehavet.

Vi har besøgt flere steder på sejlturen fra  Bequia til Martinique. På St Vincent lå vi for anker i Wallilabout Bay,  som vi fandt var et noget udslidt sted. Stedet har dannet scene til Pirates of Caribia 2, og de faldefærdige kulisser og et museum med gamle telefoner er nærmest blevet stedets identitet.

På St Lucia lå vi for anker mellem de to pitoner. Det var smukt og et fantastisk sted at snorkle mellem fisk i sjove former og farver. Vi var på en regnskovssti, som førte forbi en gammel sukkerrørspresse.

Så en overnatning i Rodney Bay, som er det mest besøgte sted, vi længe har mødt. Også her regnede det flere gange i døgnet. Det har overrasket os, at det regner så meget i Caribien, men det er nu godt at få skyllet saltvand af båden og at få klaret den varme, fugtige luft med en gang regn. Og så giver det de smukkeste regnbuer.

Fredag d. 26. januar kastede vi anker ved Anse Mitan tæt ved Martinique hovedstad Fort-de-France. Her ligger vi et stykke tid, bl.a. for at skifte gaster, ordne båd og proviantere til sejladsen sydpå.

Martinique er fransk, så vi er nu tilbage i EU med euro og mobilabonnement.

På Martinique bor Maryse, som gast Jens kender fra dengang hun boede i Danmark. Maryse inviterede hele besætningen på middag i sit spritnye hus – og viste os rundt på øen en hel søndag. Kæmpe tak til Maryse for hendes gæstfrihed og lyst til at dele sit land med os.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s